+358504431072 info@disakamula.com

Kiertueteatterin ABC

 

Kiertueteatteri on kasvava trendi ja työllistymisen muoto teatteritaiteen kentällä. Se on yksi tapa toteuttaa omia teatteriunelmia ja taiteellisia visioita. Kiertueteatteri on kiehtova toimintamuoto, koska sen mahdollisuudet ovat melkeinpä loputtomat. Kiertueteatterin ABC -kurssi ratkaisee monia eteesi tulevia taiteellisia, sisältöön, teknisiin kysymyksiin tai käytännön järjestelyihin liittyviä ongelmia. Kurssin jälkeen olet rohkeampi ja valmiimpi rakentamaan itsellesi, tai ryhmällesi, oman kiertävän esityksen. Tavoitteena on myös saada yhteistyökumppaneita ja verkostoitua.

Kurssin kolme sisältöaluetta ovat:

  • A – Kiertueteatterin taustoja ja esimerkkejä
  • B – Kiertueteatterin rakentaminen palapelitekniikalla
  • C – Oman kiertueen suunnittelu ja kiertueteatterimallit.

Kurssi järjestetään la-su 8.-9.2.2020 klo 10:00-15:30. Ilmoittaudu 15.1.2020 mennessä Kansalaisfoorumin sivuilla: https://kansalaisfoorumi.fi/tapahtuma/kiertueteatterin-abc/ Kurssimaksu on 90/50 e. Maahanmuuttajat, työttömät ja eläkeläiset ovat oikeutettuja alennettuun kurssimaksuun. Jos olet oikeutettu tähän alennukseen:

  • Valitse ilmoittautumislomakkeessa kohta “Haen alennettua kurssimaksua”.
  • Maksaessasi kurssin verkkokaupassamme, anna alennuskoodi Alennus40
  • Alennettuun kurssimaksuun oikeuttavat kortit ja muut dokumentit tarkistetaan kurssipaikalla.

Kurssi maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä Kansalaisfoorumin verkkokaupassa.

Kurssin kouluttajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja, näyttelijä Anne Hyvärinen ja sen järjestää Opintokeskus Kansalaisfoorumi.

Lisätiedot: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta 21 päivää ennen kurssin alkamispäivää. Jos osallistuminen kurssille perutaan tämän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamispäivää, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu. Peruuntumistapauksissa kurssimaksusta voi hakea vapautusta esittämällä lääkärintodistuksen tai muun kirjallisen selvityksen osallistumisesteestä. Peruutukset: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi