+358504431072 info@disakamula.com

KERHOPAKETTI

 

Teehuoneessa tilaa vähintään 5-hengen uusille* kerhoille!

 

Puuttuuko elämästäsi mummokerho, mammakerho, shakkikerho, frakkikerho, lukupiiri, laskupiiri, jumppakerho tai humppakerho… No eipä hätää! Mikset perustaisi sellaista kerhoa itse?

 

Kansalaisfoorumin kerhotuella (max. 500€/vuosi) voit perustaa juuri itsellesi mieluisan yhteisöllisen kerhon, ja kun kutsut vähintään 4 ystävääsi mukaan opiskelemaan yhdessä kanssasi, voitte hakea tätä yhteisöllistä opiskelua tukevaa kerhotukea. Tuen avulla voitte ostaa Kohtaamisten Tilan kätevän kerhopaketin (500€), jolla saatte 30 tuntia tilaa käyttöönne Kohtaamisten Tilan Teehuoneesta! Siis ilmaista tilaa toiminnallenne!

 

Varaa aika omalle kerhollesi nyt soittamalla numeroon 050 4431 072 / Disa, sillä teehuoneen kerhotunnit täytetään varausjärjestyksessä ja paikkoja on rajoitetusti! Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen info(at)disakamula.com, mutta nopeiten varaus käy puhelimitse.

 

Huomioithan, että kerhotilassa ei ole äänieristystä, joten kerhon toiminnan on oltava luonteeltaan sellaista, että se ei häiritse kohtuuttomasti muita tilan käyttäjiä. Eli bändikerho ja räppikerho eivät valitettavasti sovellu teehuoneeseen. Runokerho, sarjakuvien lukupiiri ja kirjoituskerho sen sijaan ovat aivan täydellisiä!

 

30 tuntia kerhoaikaa voidaan aikatauluttaa arki-illoille (ma-to klo 16:30 – 22), muut tilan vuokraajat huomioiden. Myös sunnuntai-iltaisin (klo 17-19) on mahdollista kokoontua kerhotoimintaan. Säännöllisesti kokoontuville kerhoille tai yhdistyksille tämä voisi tarkoittaa myös kuukausittaista 4 tunnin kokoontumista Kohtaamisten Tilassa, jolloin kaikkein kätevin tapa on ostaa yhdistyksellenne Kohtaamisten Tilan Yhdistystoimijan kuukausipaketti (50€/kk + ALV).   

 

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kehitellään sinulle sopiva kerho ja etsitään kalenterista sopiva kolonen! Autan myös hakemusten tekemisessä, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Kansalaisfoorumin kanssa toimimisesta.

 

*Uusi kerho tarkoittaa, että et ole hakenut kerhollesi vielä Kansalaisfoorumin tukea tänä vuonna. Hakuaika kerhotuelle on lokakuun 2019 loppuun mennessä. Kohtaamisten Tila ei vastaa tukihakemusten myöntämisestä, joten kerholla täytyy olla nimettynä vastuullinen vetäjä, joka hakee kerhotuen Kansalaisfoorumilta. 

Kukas ihme tällaista kerhotoimintaa oikein kehittelee? No, sehän olen minä, eli Kamulan Disa.

Olen tuore kulttuuriyrittäjä ja voit tutustua minuun tarkemmin nettisivuiltani, osoitteesta www.disakamula.com 

Soita numeroon 050 4431 072 tai laita viestiä osoitteeseen info(at)disakamula.com niin saat tilan varattua kerhollesi!

Autan myös Kansalaisfoorumin kerhotuen hankkimiseen liittyvissä paperitöissä, joten ota rohkeasti yhteyttä!  

 

 

Aurinkoisin terveisin, 

Kohtaamisten tilan emäntä, 

: D i s a   K a m u l a