+358504431072 info@disakamula.com

KERHOPAKETTI

 

Teehuoneessa tilaa vähintään 5-hengen uusille* kerhoille!

 

Puuttuuko elämästäsi mummokerho, mammakerho, shakkikerho, frakkikerho, lukupiiri, laskupiiri, jumppakerho tai humppakerho… No eipä hätää! Mikset perustaisi sellaista kerhoa itse?

 

Kansalaisfoorumin kerhotuella (klikkaa linkkiä!) voit perustaa juuri itsellesi mieluisan yhteisöllisen kerhon, ja kun kutsut vähintään 4 ystävääsi mukaan opiskelemaan yhdessä kanssasi, voitte hakea tätä yhteisöllistä opiskelua tukevaa kerhotukea (max 500€/vuosi).

Tuen avulla voitte ostaa Kohtaamisten Tilan kätevän kerhopaketin (500€), jolla saatte 30 oppitunnin verran (22,5 h) tilaa käyttöönne Kohtaamisten Tilan Teehuoneesta! Siis ilmaista tilaa toiminnallenne!

 

Varaa aika omalle kerhollesi nyt soittamalla numeroon 050 4431 072 / Disa, sillä kerhotunnit täytetään varausjärjestyksessä ja paikkoja on rajoitetusti! Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen info(at)disakamula.com, mutta nopeiten varaus käy puhelimitse.

 

Huomioithan, että kerhotilassa ei ole äänieristystä, joten kerhon toiminnan on oltava luonteeltaan sellaista, että se ei häiritse kohtuuttomasti muita tilan käyttäjiä. Eli bändikerho ja räppikerho eivät valitettavasti sovellu teehuoneeseen. Runokerho, sarjakuvien lukupiiri ja kirjoituskerho sen sijaan ovat aivan täydellisiä!

 

Kerhon tapaamiset (30h) voidaan aikatauluttaa arki-illoille (ma-to klo 16:30 – 22), muut tilan vuokraajat huomioiden. Säännöllisesti kokoontuville kerhoille tai yhdistyksille tämä voisi tarkoittaa myös esimerkiksi säännöllistä kuukausittaista (4h) kokoontumista Kohtaamisten Tilassa. 

 

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kehitellään sinulle sopiva kerho ja etsitään kalenterista juuri teille sopiva kolonen! Autan myös Kansalaisfoorumin hakemuksen tekemisessä, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta rahoituksen hakemisesta. 

 

*Uusi kerho tarkoittaa, että et ole hakenut kerhollesi vielä Kansalaisfoorumin tukea. Vuonna 2022 toimiville ryhmille aloitusilmoitus on tehtävä 1.1.-31.10.2022 välisenä aikana. Ryhmän toiminnan tulee päättyä toimintavuoden aikana, eli 31.12.2022 mennessä. 

Kohtaamisten Tila tai disakamula oy ei vastaa tukihakemusten myöntämisestä, joten kerholla täytyy olla nimettynä vastuullinen vetäjä, joka hakee kerhotuen suoraan Kansalaisfoorumilta heidän ohjeittensa mukaisesti. 

Kukas ihme tällaista kerhotoimintaa oikein kehittelee? No, sehän on Kamulan Disa.

Voit tutustua Disaan tarkemmin osoitteessa www.disakamula.com 

Jos sinulle heräsi kysyttävää, tai haluat tulla kurkkaamaan tilaa, soita numeroon 050 4431 072 tai laita viestiä osoitteeseen info(at)disakamula.com!

Autan myös Kansalaisfoorumin kerhotuen hankkimiseen liittyvissä paperitöissä, joten ota rohkeasti yhteyttä!  

 

Aurinkoisin terveisin, 

Kohtaamisten tilan emäntä, 

: D i s a   K a m u l a